Лайфхак для покращення пам'яті: Що треба їсти

Дослідники вивчили дані 27 000 чоловіків і з'ясували, які продукти допоможуть зберегти пам'ять і розумові здібності.

Вчені досліджували 27000 чоловік і визначили, що треба їсти обов'язково, щоб зберегти хорошу пам'ять, пише видання MPort, повідомляють Патріоти України. Продовжуємо мовою оригіналу.

Средний возраст респондентов составил 51 год на момент начала эксперимента. Испытуемые отвечали на вопросы о том, сколько овощей и фруктов они употребляли в начале эксперимента, а затем каждые четыре года.

Респонденты также прошли тестирование на логику и мышление за 4 года до конца исследования, когда их средний возраст составил 73 года.

В результате ученые выявили, что мужчины, употреблявшие овощи, страдали от расстройств памяти на 34% реже, чем другие. Те, кто пил апельсиновый сок каждый день, на 47% реже сталкивались с проблемами мыслительной деятельности.

В общем, ученые рекомендуют есть овощи, особенно красные и оранжевые, зелень, а кроме того – пить апельсиновый сок.

Джерело: mport
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Хіти тижня. Тонкі, ніжні і неймовірно смачні картопляні млинці: Таких смачних ви ще не пробували!

середа, 3 березень 2021, 21:00

Дуже тоненькі, ніжні і зовсім не рвуться! Щоб картопляні млинці були всередині ніжними, кромка хрустка, а смак неповторний, необхідно знати певні секрети їх приготування. Про які Патріоти України і розповідають вам нижче. Продукти:. Як приготувати кар...

"Глибока ностальгія": Фото видатних українців Лесі Українки, Тараса Шевченка, гетьмана Івана Мазепи "оживили" (відео)

середа, 3 березень 2021, 8:50

Функцію "Глибока ностальгія" розробила ізраїльська фірма з комп'ютерного розпізнавання образів D-ID. Генеалогічна компанія MyHeritage запустила функцію "Глибока ностальгія", яка дає змогу перетворювати кадри з померлими предками на короткі відео. На ни...