Лайфхак для покращення пам'яті: Що треба їсти

Дослідники вивчили дані 27 000 чоловіків і з'ясували, які продукти допоможуть зберегти пам'ять і розумові здібності.

Вчені досліджували 27000 чоловік і визначили, що треба їсти обов'язково, щоб зберегти хорошу пам'ять, пише видання MPort, повідомляють Патріоти України. Продовжуємо мовою оригіналу.

Средний возраст респондентов составил 51 год на момент начала эксперимента. Испытуемые отвечали на вопросы о том, сколько овощей и фруктов они употребляли в начале эксперимента, а затем каждые четыре года.

Респонденты также прошли тестирование на логику и мышление за 4 года до конца исследования, когда их средний возраст составил 73 года.

В результате ученые выявили, что мужчины, употреблявшие овощи, страдали от расстройств памяти на 34% реже, чем другие. Те, кто пил апельсиновый сок каждый день, на 47% реже сталкивались с проблемами мыслительной деятельности.

В общем, ученые рекомендуют есть овощи, особенно красные и оранжевые, зелень, а кроме того – пить апельсиновый сок.

Джерело: mport
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...