Кияни пропонують перейменувати сквер біля посольства Росії в честь чеченського добровольця Аміни Окуєвої

30 жовтня на залізничному переїзді біля селища Глеваха під Києвом невідомі розстріляли автомобіль чеченського добровольця Аміни Окуевої і Адама Осмаєва. Окуева загинула, Осмаєв отримав поранення.

Про це передають Патріоти України згідно інформації з сайту Київської міськради.

Соответствующая петиция зарегистрирована на сайте Киевского горсовета 31 октября.


«Скверу в Соломенском районе возле Посольства Российской Федерации на пересечении Воздухофлотского проспекта и улиц Сурикова и Богдановской присвоить имя погибшей от рук российских диверсантов 30 октября 2017 года Героя Украины Окуевои Амины Викторовны», – предлагает петиция.

В настоящее время ее поддержали уже 122 человека. Чтобы власти Киева рассмотрели петицию, она должна набрать 10 тысяч подписей.

Между тем, 1 ноября на 10 утра на Михайловской площади в Киеве созывают митинг под лозунгом «Требуем ответа за кровь побратимов». Участники акции потребуют результативного расследования резонансных убийств.

Организаторы митинга также готовят обращение с требованием публичного оглашения статуса расследований по резонансным убийствам в установленные законом сроки.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...