"Киев лихих 90-х просто отдыхает в сравнении с нынешними буднями столицы", - блогер

Тоді були розстріли з автомата, тепер - з гранатомета.

Про різницю між лихими 90-ми та сьогоденням Олександр Гончаров написав на своїй сторінці у Фейсбук, повідомляють Патріоти України.

Тогда в девяностые годы максимум – это расстреливали из автомата автомобиль предпринимателя, сейчас – сразу бьют из гранатометов по фасадам зданий акционерных обществ: вчера, например, обстреляли здание холдинга «Киевгорстрой», сегодня ночью очередное громкое сообщение: «В 00:40 в дежурную часть поступила информация о взрыве на пр. Победы, 93 возле здания «Киевэнерго».

И вот еще что вспомнилось. В те уже далекие 90-е любил с коллегами по бизнесу встречаться в уютном кафе на Крещатике «Вечерний Киев», где на стене висело несколько цветных плакатов с изображением кикбоксера Виталия Кличко в боевой стойке.

Сейчас редко туда захожу, зато когда бываю в кабинетах киевских чиновников и вижу там солидные портреты мэра В.Кличко, с ностальгией вспоминаю 90-е.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...