"Крови на нем по горло": Муждабаєв пригадав страшні злочини Кобзона

Популярний співак РФ і одіозний прихильник агресії Кремля проти України Йосип Кобзон був справжнім кримінальним авторитетом і вбивцею в 90-х.

Журналіст Айдер Муждабаєв різко висловився з приводу смерті Йосипа Кобзона у своєму Facebook, інформують Патріоти України. Наводиvо текст повідомлення мовою автора повністю.

Говорят, Кобзон +

Мне, в принципе, пофиг, не проверял. Два слова. Образ творческой личности, певца для него был всего лишь образом. На самом деле страшный был человек, очень серьезный бандит, убийца.

Мне рассказывали люди, близкие к органам, что в 90-х он собственноручно людей убивал, про заказанных — и говорить нечего. Поэтому, когда он стал за убийства украинцев, я не удивился совсем. И в качестве идеолога, и лично крови на нем по горло. Посмотрим, как по людоеду в рейхе будут скорбеть.

"Цензор.нет — Крим.Реалії
Два світи — дві журналістики в одній Україні.
Не переплутайте.
Це гібридна війна.", пише Муждабаєв, звертаючи увагу на ставлення до співака різних видань.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...