Кремль в істериці: Сенат США схвалив нові санкції проти Росії

Сенат підтримав нові санкції проти РФ.

Сенат США схвалив законопроект, який передбачає введення додаткових санкцій щодо Росії, Ірану та КНДР.

Про це повідомляє "Інтерфакс".
За законопроект проголосували 98 сенаторів, двоє проголосували проти.
Палата представників Конгресу США проголосувала за законопроект, яким впроваджуються санкції проти Росії та обмежується право президента США Дональда Трампа знімати чи навіть пом'якшувати санкції проти Москви.
За проголосували 419 конгресменів, проти – лише троє.

Пакет санкцій включає заходи проти Російської Федерації, Ірану та Північної Кореї.

Торкнуться санкції фінансового сектора РФ, вводяться також додаткові обмеження на участь американських громадян і компаній у співпраці з російським енергетичним сектором – у тому числі у сфері будівництва трубопроводів. Також, як допомога в забезпеченні енергетичної безпеки України, згадується необхідність протидії будівництву газопроводу "Північний потік-2" з Росії до Німеччини.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...