"Кремль не знає, що робити з Донбасом": Знайшлося пояснення появи сірого кардинала Путіна поруч із ватажком ДНР (відео)

Знайшов цікавий підтекст у присутності помічника президента РФ Владислава Суркова разом з ватажками "ДНР" журналіст Віталій Портніков.

Скріншот з відео

Про це він написав у статті для "Крим.Реалії", передають Патріоти України.

"Фотографія Суркова разом з главою "ДНР" Захарченко та колишнім "главою уряду" вигаданою "республіки" Бородаєм – так-так, тим самим Бородаєм, якого на Заході вважають учасником знищення малайзійського "Боїнга" – це вже не припущення про існування зв'язку. Це – свідчення небезпечного контакту", - зазначив він.

Журналіст підкреслив, що Сурков не сказав жодного слова на церемонії відкриття пам'ятника, а також після неї.

"З одного боку, Сурков – і ті, хто стоїть за цим персонажем – хочуть показати донбаським найманцям, що Росія "своїх не кидає" і що навіть високопоставленим чиновникам не соромно показуватися поряд з відвертими пройдисвітами і зрадниками власної країни. З іншого боку, у Кремлі явно не можуть прийти до рішення про подальшу долю окупованих територій", - вважає Портников.

Він вказав на дилему перед якою опинився Кремль після війни на Донбасі

"Вже ясно, що поки на Донбасі – окупація, не вдасться ні про що домовитися з американцями, ні з європейцями. Та й про майбутнє Криму, ще одного об'єкта уваги Суркова, на Заході говорять все частіше. Але, з іншого боку, відмовитися від захопленого – означає поступитися честю окупанта. Можливо, для самого Суркова це – просто питання впливу. Але для Путіна – це питання виживання", - пише журналіст.

"Саме тому Сурков змушений грати роль високопоставленого німого. Донбас для нього і його начальства – валіза без ручки. Якого-небудь Захарченко можна вивезти з окупованої території разом з накрадених (а можна і не вивозити). Але що робити із самим регіоном? Що робити з коштами на цей регіон? Що робити з санкціями? Ні на один з цих питань у Кремлі відповіді немає. Залишається відкривати монументи національної ганьби", - додав він.

З'явилося також відео церемонії відкриття пам'ятника російським "добровольцям" в Ростові-на-Дону.


Отметим, данный пост активно комментируют пользователи социальной сети.

"До новогодних праздников не дотянут", "Орки!!!!", "Мне тоже первое, что пришло в голову - ОРКИ!!!", - пишут блогеры.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...