Крах МН17 "Малазійських авіаліній" : Слідство перейшло на найважчий етап розслідування

На цьому етапі потрібно визначити, хто конкретно повинен відповідати за збитий на Донбасі авіалайнер.

Крах МН17

Слідча група у справі про катастрофу в небі над Донбасом у липні 2014 року малайзійського Boeing-777 рейсу МН17 "Малазійських авіаліній" повідомила про перехід "до найважчого етапу" своєї роботи.

Як пише УП із посиланням на нідерландський портал NOS, на цьому етапі потрібно визначити, хто конкретно повинен відповідати за збитий на Донбасі авіалайнер.

"Досягнення прогресу є найбільш важким на цьму етапі", - сказано в повідомленні нідерландського видання.

Дослідницька група також повідомляє, що очевидці катастрофи дали свідчення, однак їх недостатньо. Повторно допитати їх складно, оскільки на Донбасі досі йдуть бойові дії.

Також дослідницька група "страждає" від того, що доводиться стикатися з подіями, які забирають багато часу, проте це не допомагає розслідуванню.

Як повідомляв "Обозреватель", представники міжнародної слідчої групи заявили, що літак MH17 був збитий ракетою з комплексу "Бук", привезеної з Росії в Первомайський район Донецької області, який на момент катастрофи вже перебував під контролем терористів.

агадаємо, 17 липня 2014 року в Донецькій області був збитий пасажирський літак Boeing-777 компанії "Malaysia Airlines", який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. Загинули 298 осіб, серед яких маленькі діти.

Перш ніж стало відомо, що збитий саме цей літак, терористи "ДНР" і російські ЗМІ повідомили, що під Торезом бойовики збили військовий літак української армії. Пізніше ці повідомлення були видалені.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...