"Країна терпил": Роману Карцеву пригадали пророчу сатиричну сценку (відео)

У сценці Карцев проголошує монолог про "велич" радянської людини, написаний Михайлом Жванецьким.

Скріншот з відео

Так, в опублікованому на Facebook-сторінці "Вуса Пєскова" ролику наводиться фрагмент, в якому головний герой нарікає на минулу "славу і велич великої країни", громадяни якої раніше, хоч і були голодними, "але гордо в формі входили в інші країни", повідомляють Патріоти України.

"А зараз ще повилазило таке: "Не хочемо добре жити, ніхто не змусить нас добре жити. Не підсовуйте нам власність. Хочемо жити без майна і зарплат. І нехай ми за все життя заробили 16 рублів, а дітям нічого не залишаємо, нічого, крім рецептів, ми відстоюємо свій згубний шлях і рвемо кожного, хто хоче витягнути нас із капкана... Не підходь, не лізь, залиш все, як було!. Нам подобається, як було, коли нічого не було. Ми пам'ятаємо, що нас кудись вели, ми пам'ятаємо, ми були в формі, ми входили в інші країни, нас годували не до сита, але рівно стільки, щоб було сил входити в інші країни. Нас одягали зимно, але як раз, щоб нас боялися: в ватники і шинелі. Розумних, успішних і освічених - геть з країни! Нехай всі залишаться однакові, скуйовджені, підозрілі "- наводить герой сценки слова своїх співгромадян про "особливий шлях великої країни".

При цьому герой Карцева додає, що його співвітчизникам краще копатися в помиях і проклинати всіх, хто чогось домагається, всіх, хто щось будує і творить.

"Лопата - наш спосіб життя. Помираємо - але не віддаємо! Ні ланцюг, ні миску, ні державну собачу будку, загрожуючи всьому людству" - виводить головне гасло росіян Карцев.

Користувачі соцмережі відзначили небувалу правдоподібність і схожість монологу з сучасною Росією.





Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...