Країна 404: У Росії за відпочинок за кордоном будуть стягувати податок

Для того, щоб залучити співгромадян відпочивати у Росії, депутат Законодавчих зборів Ленінградської області Володимир Петров запропонував ввести збір для виїжджаючих на курорти за кордон росіян.

У Росії депутат Законодавчих зборів Ленінградської області Володимир Петров запропонував ввести збір для виїжджаючих на курорти за кордон росіян. Таким чином народний обранець розраховує залучити туристів до подорожей по країні та допомогти економіці.

Цитує депутата портал "РІА Новини".

Відповідно до джерела, Петров направив пропозицію главі Ростуризму Олегу Сафонову. Народний обранець вважає за доцільне стягувати з росіян, які вирушили відпочивати на іноземні курорти, до 100 рублів на добу. Розмір збору залежатиме від країни, в яку вирушив турист.

"Недобросовісні туроператори в гонитві за прибутком і клієнтом створили серйозний перекіс на користь дешевих, але сумнівних з точки зору комфорту і безпеки курортів ближнього зарубіжжя", - заявив Петров.

Депутат впевнений, що його план підтримає вітчизняний ринок, так як кошти, що надходитимуть в бюджет, можна направити на розвиток матеріально-технічної та інфраструктурної бази Кубані, Ростова-на-Дону, Кавказу та інших туристичних напрямків Росії.

Разом з цим обов'язкові виїзні збори привернуть увагу туристів до подорожей по країні і стануть хорошою допомогою вітчизняній економіці.

Джерело: "Обозреватель"


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...