Козляча йога: У США набирає обертів новий тренд

Кмітливий фермер придумав новий йога тренд: йога з козенятами, яких використовують для легкого масажу копитами.

В Нью-Хэмпшире, США, предприимчивый фермер придумал новый йога тренд: йога с козлятами, которых используют для легкого массажа копытами.

Список желающих попробовать новую услугу увеличивается с каждым днем.

"Массажистами" работают пятеро коз, породы "Нигерийская карликовая". Этих ребят выпускают на седьмом занятии и позволяют нюхать участников йога-сессии и ходить по их спинам, делая легкий массаж спины и...куда там еще наступят козлята.

На данный момент, организаторы занятий обеспокоены увеличением количества мест в сарае и тренировок, поскольку попробовать новый вид йоги хотят все больше желающих.

Сообщается, что козы оказывают благотворное влияние на человеческий организм. По словам хозяина фермы Арти Бутена, козы помогают понизить кровяное давление и дарят новые ощущения.











Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...