Корупційні ігрища: Прокурор із Дніпра переписав на новонародженого сина нерухомість на мільйон (фото)

Офіційно прокурор з Дніпра не володіє ніякою нерухомістю або машинами, а будинки і землю виявилися записаними на його тримісячного сина.

Прокурор з Дніпра Сергій Борисов, який офіційно не володіє ніякою нерухомістю або машинами, переписав свої будинки і землю на тримісячного сина. У 2015 році немовля отримало в подарунок від батька два будинки на березі Дніпра загальною площею 483 квадрати і дві земельні ділянки під ними. Крім того, дружина прокурора володіє двома дорогими авто, кількома квартирами і приміщеннями в Дніпрі і Кривому Розі.

Про це йдеться у розслідуванні на сайті Prosud.

Сергій Борисов - начальник відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах і інших заходів примусового характеру прокуратури Дніпропетровської області.

Як зазначають автори розслідування, згідно з деклараціями прокурора 2015 і 2016 років, Борисов отримав 452 тис. грн зарплати і 256 тис. грн пенсії. Нинішня дружина прокурора Ірина Борисова за 2 роки задекларувала дуже скромні доходи від своєї діяльності приватного нотаріуса - трохи менше 7 тис. грн.

Значно більші доходи дружина прокурора отримує у вигляді дивідендів. За два роки - майже 1,3 млн грн. Відомо, що дивідендами є виплати власникам корпоративних прав. Однак ні в одній з декларацій не вказано, що Ірина Борисова володіє будь-якими корпоративними правами. Зате в декларації вказано, що на рахунку в банку у неї досить значна сума - 6,8 млн грн.

Згідно з декларацією, дружина прокурора також отримує матеріальну допомогу по догляду за дитиною, а саме сином Володимиром Борисовим, 2015 року народження. Власне, син прокурора, якому немає ще 3-х років, має найбільшу кількість нерухомості в сім'ї.

24 липня 2015 року, коли Володимиру Борисову було всього 3 місяці, він отримав у подарунок 2 будинки на березі Дніпра загальною площею 483 м2, задекларована вартість яких становить майже 1,2 млн грн, а також земельні ділянки під цими будинками.

Такий цінний подарунок новонароджений отримав від свого батька-прокурора. У власності самого прокурора Борисова не залишилося жодного нерухомого або рухомого майна. У прокурора немає ніякого житла навіть у праві користування.

Крім сина, нерухомістю володіє і дружина прокурора. У її власності знаходиться квартира в Кривому Розі. Площа цього житла - 134 м2, а зазначена його вартість - 70 тис. грн. Однак сьогодні подібна квартира в цьому будинку коштує не менше 115 тис. дол.

Також дружина прокурора має 371 м2 нежитлових приміщень у Дніпрі, які їй подарували.

Ще одну квартиру, площею 33 м2, вона має у Дніпрі. Зазначена її вартість - 23 тис. грн.

Забезпечена житлом також і старша дочка прокурора Марина Борисова. В її власності знаходиться квартира площею 90 м2 за адресою: м Дніпро, вул. Електрична, 5. Саме за цією адресою розміщена прокуратура Самарського району.

Єдиним власником авто в сімействі Борисових є дружина прокурора. Вона володіє Toyota Rav4 2014 року випуску, придбаної за 28 тис. дол. (За курсом 2014 року).

Також у власності Ірини Борисової є BMW X6 2010 року випуску. Придбала дружина прокурора цей автомобіль у тому ж 2010 році.

Усі фото: blog.prosud.info

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...