"Коломия - це базарний свинарник": Журналіст розкритикував одне з найпопулярніших туристичних міст (фото)

Перлина Івано-Франківщини прикро вражає безгосподарністю "батьків міста". Осередок з давніми традиціями та історією, з таким потенціалом пропадає, бо опинився "в руках ідіотів...", вважає автор

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку --- у соціальній мережі Facebook. Далі - словами автора.

Василь Крутчак, журналіст

За два дні був в Коломиї і Яремче. Яремче - реально круто. За останні роки дуже сильно все змінилось в позитивну сторону. Відчувається, що місцева влада зацікавлена в розвитку та комфорті міста.

Коломия з точністю і навпаки - базарний свинарник. Жлобні вивіски магазинів одна на одній в центральній частині міста.

Заїзджав в село Гвіздець, Коломийського району, там знаходиться недіючий Бернадинський монастир і костел непорочного зачаття найсвятішої Діви Марії (1735р.) в аварійному стані.

І таких будівель в Коломиї та Коломийському районі, які б могли притягувати туристів достатнього, якщо б вони були в належному стані!

Але здається, що місцеві чиновники х#й ложили на Бернадиський монастир та на решту будівель. Їм простіше понакладати жлобських ларьочків по всьому центру міста (без відповідної документації) і косити бабло за оренду.

Або організувати «Клуб коломийців» і як ті долбо#оби гратись в масонів і мірятись між собою х#ями.

Коментатори підтримали журналіста:




Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...