Кличко звинувачує себе у поразці брата на рингу: "Я дав Володимиру неправильну пораду після шостого раунду"

Колишній чемпіон світу у суперважкій вазі Віталій Кличко зізнався, що дав неправильну пораду своєму братові Володимиру в бою проти Ентоні Джошуа.

Володимир і Віталій Клички після поразки від Джошуа

Колишній чемпіон світу у суперважкій вазі Віталій Кличко зізнався, що дав неправильну пораду своєму братові Володимиру в бою проти Ентоні Джошуа.

"Я дав Володимиру неправильну пораду після шостого раунду. Я був впевнений, що Джошуа з такою величезною м'язовою масою не зможе бути досить жвавим, швидким і активним в пізніх раундах.

У цьому ключі я відмовляв Володимира від швидкого завершення бою. Я говорив: "Не поспішай, все прийде". Я розраховував, що після сьомого-восьмого раундів Джошуа стане повільнішим, втомленим, і Володимир матиме більше шансів. Зараз я задаю собі питання, може, потрібно було викластися відразу ж і добити Ентоні. Можливо, це була помилка.

Володимир був готовий і технічно, і фізично. Він добре працював ногами і не давав Джошуа підготувати свою атаку. На спарингах він показав свою готовність, і я це бачив. Все було б по-іншому, якби Володя не пропустив цей аперкот.

А пропустив він його тому, що на середній дистанції його не було видно. Коронний удар, яким Джошуа користувався багато разів. Де тут була помилка - не знаю. Випадковість, трохи ближче увійшов в дистанцію в цю секунду.

Просто зірки в цю секунду так зійшлися. Якби не цей підступний удар, після якого не було можливості зупинитися, Володимир б як мінімум виграв бій за очками", - сказав Віталій Кличко в програмі "Великий Бокс" на телеканалі "Інтер".

 У шостому раунді Ентоні Джошуа побував в нокдауні після удару Володимира Кличка, але зумів відновитися. В одинадцятому раунді британець здобув перемогу технічним нокаутом

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...