Клієнта... покусали блохи: Навколо популярного ТЦ у Києві розгорівся скандал (фото)

Неприємний інцидент стався в магазині Pull&Bear.

У столичному торговому центрі SmartPlaza чоловіка покусали блохи. Неприємний інцидент стався в мазазині Pull&Bear. Про це Григорій Лео повідомив у Facebook, інформують Патріоти України.

"У примірочній був у шкарпетках, відчув легке поколювання, не надав значення. Через годину зверху на ступні з'явилися укуси, їх було багато. Свербіли. Звернувся до лікаря. Висновок - укуси бліх", - написав він.

Хлопець зазначив, що у нього немає домашніх тварин, а після того, як він повідомив магазину про проблему, реакції або допомоги в лікуванні не було.

У коментарях відзначили, що комахи могли покусати потерпілого в іншому місці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...