Кіношники довго не витримали без "братів": В Україну повертається мода на російських акторів

Спроба обійтися без росіян у кіновиробництві була нетривалою і розбилася об грошове питання.

Український актор, який за рейтингом видання Cut Insight найбільше знімався в кіно за останні 5 років, Олег Примогенов каже, що в український кінематограф знову повертаються російські актори. Спроба обійтися без росіян у кіновиробництві була нетривалою і розбилася об грошове питання. Фільми без росіян у кадрах Росія не купує, а українські кіновиробники вперто хочуть окупити свої стрічки на екранах країни-агресора.

- Зараз у нас знову повертається мода на російських акторів. Знову московські актори на головних ролях. А всі київські актори, звісно, пасуть задніх. Московський актор отримує півтори тисячі доларів за знімальний день, а наш київський 200 доларів. Тому московський, коли приїздить, дивиться на всіх як на антураж. Хоча він поганий актор, у нас актори кращі, серйозніші, глибші. Але вони почуваються опущеними.

А актриси наші - глибші значно, сильніші, чуттєвіші за московських. Росіянки більше наглі, але знімають їх.

Чому складається така ситуація?

- У наших продюсерів прогин перед Москвою. Так продати фільм на їх ринок можна дорожче. Всіх наших акторів ще треба рекламувати в Москві, а тих же там знають. Легше заробити з їхніми акторами.

Московський актор отримує півтори тисячі доларів за знімальний день, а наш київський 200 доларів. Тому московський, коли приїздить, дивиться на всіх як на антураж. Хоча він поганий актор, у нас актори кращі, серйозніші, глибші. Але вони почуваються опущеними.

Раніше ми казали: все, будемо самі працювать, нікого нам не треба, ми самодостатні, Зняли пару фільмів, але не змогли їх продати в Росію. Тому зараз знову повернули російських акторів, щоб заробити гроші.

Ні щоб піти на захід, з поляками працювати, з французами. Польща ж на Росію не звертає особливої уваги. А у нас в кіно росіяни - монополісти постійні. Ми прогинаємося, і невідомо, коли це закінчиться. Хіба тоді, коли Росія розпадеться до біса, - зазначає Олег Борисович.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...