Хто представлятиме Україну на "Міс світу" у Китаї. Знайомтесь (відео)

Конкурс відбудеться у місті Санья вже через місяць.

19-річна Українка Леоніла Гузь вирушила до Китаю, в місто Санья, представляти Україну на конкурсі «Міс Світу-2018», повідомляють Патріоти України.

Леонілу проводжали подруги, організатори конкурсу «Міс Україна» та мама. Молода модель Леоніла Гузь з Херсонської області стала переможницею конкурсу краси «Міс Україна-2018».



Відомо, что спочатку переможницею конкурсу «Міс Україна-2018» стала Вероніка Дідусенко. Однак її дискваліфікували через порушення правил конкурсу. Виявилося, вона приховала інформацію про сімейний стан і наявність дітей. Дідусенко, в свою чергу заявила, що має намір боротися проти встановлених правил.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...