Хочеться солоденького у піст? Рецепт смачних кексів без яєць

Як приготувати у піст кекси без яєць: рецепт осінньої пісної випічки. Швидко і дуже просто.

Що приготувати у Різдвяний піст 2018-2019? Якщо ти шукаєш вдалі пісні десерти, Патріоти України пропонують приготувати фруктові кекси без яєць. Рецепт дуже простий і швидкий у приготуванні.
Буквально за півгодини у тебе будуть готові на сніданок або на перекус ніжні, легкі, дієтичні фруктові кекси без яєць, дріжджів, молока і вершкового масла. Рецепт можна змінити і урізноманітнити на свій смак, додавши в нього жменю улюблених свіжих або заморожених ягід або ж шматочки фруктів: ізюм, курагу, яблука, сливи тощо.
Кекси без яєць - рецепт:

Інгредієнти:

  • 200 г борошна,
  • 120 г цукру,
  • 10 г ванільного цукру,
  • 50 г цукрової пудри,
  • 3 ст. ложки олії,
  • 10 г розпушувача,
  • 100 г журавлини,
  • 1 ч. ложка лимонної цедри,
  • щіпка солі,
  • 150 мл води.
Кекси без яєць - приготування:
  1. Змішай у мисці всі сухі інгредієнти: просіяне борошно, сіль, цукор, ванільний цукор, розпушувач і лимонну цедру. Залежно від солодкості доданих фруктів відкоригуй кількість цукру.
  2. В гарячу воду додай олію, розбовтай, вилий у миску і гарненько перемішай тісто, щоб розійшлися грудки. Збивати не потрібно.
  3. Додай у тісто журавлину (подрібнені фрукти або сухофрукти) і знову акуратно перемішай так, щоб ягоди не роздавилися. Якщо ти плануєш додати ізюм, його краще заздалегідь замочити на 20 хвилин.
  4. Форми для кексів змасти олією, наповни їх тістом на 3/4 від висоти, бо в процесі випікання кекси без яєць піднімуться. Відправляй кекси в розігріту до 200°С духовку на 20 хвилин. Готовність кексів можна перевірити дерев'яною паличкою: якщо вона суха - кекси готові.
  5. Трохи остуди кекси, дістань їх із форм, посип цукровою пудрою і прикрась ягодами.

Смачного!

Джерело: lady.tochka.net
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...