"Хоче отримати всю Україну": Політолог назвав головну ціль Путіна

Путіну так довго здавалося, що він отримав контроль абсолютно над всім, що неможливість контролювати хід історії вже сприймається ним, як виклик його особистій владі.


Президент РФ Володимир Путін хоче отримати всю Україну. Про це заявив політолог, журналіст і публіцист Віктор Каспрук, передає "Радіо Свобода", повідомляють Патріоти України.

Путін – це цар Мідас навпаки

"Він хотів, і все ще хоче, отримати всю Україну, або принаймні суцільну смугу суші від Ростовської області до окупованого Росією українського Криму. І досить велику, щоб солідно виглядати в майбутніх підручниках історії.", - пояснив Каспрук.

За його словами, анексія Криму була символічною подією для Путіна, яке поклало початок його плану захоплення території всієї України.

"Символ Криму є сакральним у путінському сприйнятті навколишнього світу. Адже він, анексуючи цю українську територію, зовсім не збирався захоплювати один лише Крим, який без сухопутного коридору з Російською Федерацією до перешийку логістично є надвитратним.", - зазначив публіцист.

Каспрук додав, що Путін прирік РФ на міжнародну ізоляцію, вибравши такий агресивний шлях.

"Все, до чого він тільки доторкнувся, перетворюється в конфронтацію, хаос, руїни, смерті і кров невинних людей", - зазначив політолог.

"Путін з усіх сил триматиметься за своє крісло, адже він чудово знає, що щасливих екс-диктаторів не буває.

Але реальний спектр можливостей, за яким Путін увійде до підручників історії, є великим.

Від останніх фотографій Чаушеску і Каддафі до Саддама Хусейна і Слободана Мілошевича – з різноманітними іншими проміжними варіантами на зразок Усами бін Ладена і Адольфа Гітлера.

І жодних на сьогодні інших, але хороших варіантів, у Путіна немає…", - підсумував Віктор Каспрук.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...