Хіт-парад феєричного фонтану заяв Захарченко: Зустріч із інопланетянами, захоплення Британії, концтабір Рейк'явік

Про дивні заяви ватажка "ДНР".

Захарченко погрожував узяти Київ, Харків, Берлін і всю Британію, а також залишити Україну без продуктів, зарплат і пенсій

Захопити Маріуполь і Харків (15 лютого 2015 року)

"Якщо київська влада не буде дотримуватися умов Мінських домовленостей, не відведе своєї техніки від наших кордонів, не відпустить наших полонених і продовжуватиме бомбардувати наші міста, то, зрозуміло, ми не будемо просто стояти і чекати. Насамперед, ми просто знищимо Дебальцевський котел з українськими військовослужбовцями. Потім ми відіб'ємо у супротивника Маріуполь, а коли це буде зроблено, то кинемо всі сили на те, щоб узяти Харків".

Захопити всю Донецьку область (28 серпня 2016 року)

"Я вже не раз говорив, що програма-мінімум – це "ДНР" у межах колишньої Донецької області. Власне, досягнення цієї мети багато в чому стане і так званим "примусом до миру".

"Маріуполь і Слов'янськ ми обов'язково звільнимо від карателів". "Слов'янськ, Краматорськ, Маріуполь – це все міста "ДНР". Велика Новоселівка, Костянтинівка, Дружківка, Красноармійськ... Якщо буде залишатися найменша можливість звільнити нашу територію без кровопролиття, я, як глава держави, зобов'язаний її використати".

Узяти штурмом Київ (18 жовтня 2016 року)

"Наші військові з'єднання готові взяти штурмом Київ. Це питання політичної волі. Якщо не вдається вирішити все мирним шляхом, треба, як казав [президент РФ] Володимир Володимирович [Путін], бити першим".

Фото: EPA

Узяти Берлін і всю Британію (6 грудня 2016 року)

"Насправді потрібно брати навіть не Берлін, треба його пройти і взяти всю Британію як таку. Ось зло всієї нашої долі російської – це англосакси".

Загибель України протягом двох місяців (1 березня 2017 року)

"Зараз пішов відлік. Кожен день – це той цвях, що забивають у кришку труни країни, яка називалася раніше Україна. Максимум 60 днів – і держава практично припинить існувати".

Захарченко також був упевнений, що "блокада" України з боку бойовиків залишить країну "без світла, тепла, без продуктів, без зарплати і без пенсії".

"Нам Україна для того, щоб вижити і жити нормально, не потрібна. Це ми потрібні були їй. Нехай вони перекривають усе: автошляхи, залізничні колії, мінують поля. Це все, на що Україна здатна. Вони із 2014 року навчилися скакати на Майдані, а тепер нехай учаться жити без світла, тепла, скоро без продуктів, без зарплати і без пенсії".

• Концтабір Рейк'явік (6 травня 2017 року)

"Моя прабабуся по лінії батька в 41-му потрапила в полон, медсестра, пройшла Бухенвальд, Освенцим, Рейк'явік (перші два – концтабори на окупованих нацистами територіях під час Другої світової війни, третє місто – столиця Ісландії, у роки Другої світової країна не була окупована Німеччиною. "ГОРДОН"). У Рейк'явіку її звільнили американці".

Зустріч з інопланетянами (10 травня 2017 року)

"Ви ж знаєте, у 2014 році ми зустрілися з інопланетянами. Вони передали нам свої технології. Цими технологіями ми працюємо по "укропах".

Створення "Малоросії" (18 липня 2017 року)

"Ми, представники регіонів колишньої України, крім Криму, заявляємо про заснування нової держави, яка є наступницею України. Ми згодні в тому, що нова держава буде називатися Малоросія, оскільки сама назва Україна дискредитувала себе. [...] Ми виходимо з того, що Донецька народна республіка, поряд із Луганською народною республікою, залишаються єдиними територіями України, крім Криму, на яких збереглася законна влада".

Фото: EPA

У соцмережах Олександрові Захарченку запропонували після "Малоросії" створити "Наноросію", а блогер Антон Ходза рекомендував ватажкові "ДНР" укласти династичний шлюб із ватажком "ЛНР" Ігорем Плотницьким для об'єднання окупованих територій.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...