Кесарям кесареве? Як отримують особливі працівники столичного суду квартири в елітній новобудові (відео)

Працівники Вищого господарського суду України, що безпосередньо працювали з системою авторозподілу справ, отримали від суду квартири в центрі Києва.

Про це йдеться у розслідуванні Марини Ансіфорової “Від суду з любов'ю” для програми “Наші гроші з Денисом Бігусом”, представленої на YouTube, повідомляють Патріоти України.

Під головуванням Віктора Татькова, що підозрюється у втручанні в систему, Вищий господарський суд закупив 17 квартир в будинку в Печерському районі столиці та роздав їх, зокрема, працівникам апарату суду, що є нетиповим для “квартирної” практики.

Серед новоспечених власників квартир – керівник апарату суду в той час Ірина Галівець, яка прийшла працювати до ВГСУ одночасно з Татьковим у 2010 році. Перед звільненням у 2014 році Галівець приватизувала “службову” квартиру. Наразі вона працює в Державній судовій адміністрації.

Також отримали житло ті, хто безпосередньо працювали з Автоматизованою системою розподілу справ: Євгенія Катасонова, Олена Комарова та Анастасія Курова. Вони тепер є власниками помешкань у тому ж будинку через кілька місяців після приходу на посаду. Проте пояснити, за які заслуги та чому вони їх отримали, не можуть.

Одержали житло у будинку і судді, на яких, за версією слідства, припадало найбільше справ під час автоматичного розподілу: Ніна Акулова та Інна Алєєва. Самі вони зв’язок між лояльністю до керівництва і отриманням житла не бачать.

"Стосовно мене ніяких кримінальних справ немає – оце я можу сказати", – розповіла одна із власниць нових квартир.

На прохання надати документи, які висвітлюють процедуру розподілу житла Вищий господарський суд повідомив, що “вони були знищені у зв’язку із закінченням терміну зберігання”.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...