Із символікою РФ: На Тернопільщині розгорівся гучний скандал навколо виробника дитячих солодощів (фото)

Виробник дитячих солодощів з Тернополя кладе в упаковки іграшки з російською символікою.

Користувачі соцмереж обурилися, почувши таку інформацію, повідомляють Патріоти України.

Виробник кукурудзяних паличок з Тернопільської області кладе в упаковки зі своєю продукцією іграшки з російською символікою. Про це написала на своїй сторінці в Facebook жителька Івано-Франківська Тетяна Качак, яка купила ці ласощі в одному з магазинів міста.

Фото: facebook.com/tatjana.kachak

"В магазині м. Івано-Франківська купили дитині кукурудзяні палички. Іграшка для хлопчиків – танк, солдати і російський прапор. Виробник із м. Тернопіль", - написала вона.

Фото: facebook.com/tatjana.kachak

Жінка дивується, як в Україні, де вже чотири роки триває війна з Росією, можуть продаватися товари з символікою країни-агресора.

Фото: facebook.com/tatjana.kachak

"Як може такий товар реалізуватися в Україні, де кілька років іде війна, а за збереження незалежності нашої держави, національні інтереси й безпеку, свободу кожного, зрештою, гинуть найкращі – справжні патріоти? Хто підтримує і дозволяє таку політику в цій та інших сферах? Де ті інспекції та контролюючі органи, які мали б цього не допустити і "контролювати" подібні ситуації", - відзначає Тетяна.

Користувачі соцмереж обурилися, почувши таку інформацію.

"Такі речі слід надсилати до СБУ офіційним листом. Щоб не могли "не помітити". Це явне "розпалювання ворожнечі" й т.п. + свідомий вплив на дітей. Мали б конфіскувати майно й посадити років на 5-7", - пише Наталя Марченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...