InformNapalm розвінчав міф про "суперпотужність" і "непереможність" російської армії

Технічна відсталість російських військових та російської зброї дуже добре помітна під час бойових дій. Насправді російська армія перебуває в незадовільному моральному, фізичному та технічному стані.

Представник міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm Михайло МакарукПро це заявив представник міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm Михайло Макарук в ефірі Еспрессо.TV.

Як приклад, він наводить нещодавній досвід участі росіян у військових кампаніях проти Грузії, Сирії та України.

"Показала себе авіація російська в Грузії. Грузинська армія, в 20 разів менше, вгробила 2 міжконтинентальні бомбардувальники типу Black Jack. При цьому оператори грузинських установок "Бук" тільки проходили навчання", - говорить Макарук.

Крім цього технічна відсталість російських військових також дуже добре помітна під час бойових дій на боці диктаторського режиму Башара Асада в Сирії.

"Вони зібрали "суперпотужні" угруповання в Сирії. І що? Чим вони бомблять? Бомбами, які не є ракетами, не є керованими снарядами, а виробами шістдесятих років", - зазначив Макарук.

При цьому у війні з Україною він виокремив поразки російських підрозділів під Луганським і Донецьким аеропортами.

Також Макарук звернув увагу на величезний обсяг небойових втрат у збройних силах Росії.

"За минулий рік у "непереможній" російській армії серед строковиків не повернулися додому живими або здоровими більше 3 тис. осіб. Це наслідок "дідівщини", розбрату і корупції серед вищих щаблів влади та офіцерського складу", - зазначив спікер InformNapalm.

Раніше підконтрольні Кремлю терористи "Л/ДНР" визнали перевагу української армії, яка "дає по зубах російській армії" на Донбасі.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...