Ілон Маск пояснив, що не так з уроками математики,- CNN

Очільник компанії Tesla Ілон Маск розкритикував шкільну теорію та закликав вчити дітей на практиці.

Про це заявив очільник компанії Tesla Ілон Маск, передає CNN.

За його словами, рішення абстрактних математичних задач чи рівнянь не приносить конкретної користі - школярі не розуміють, навіщо їм це потрібно. Замість цього він пропонує вивчати концепції з математики та фізики на практиці - наприклад, розбирати двигуни або будувати супутники.

"Дітей буквально закидають в математику. Вони не розуміють, навіщо потрібно вирішувати ці дивні завдання. А наш мозок звик відсіювати інформацію, яка здається йому непотрібна", - пояснив Маск.

Підхід до освіти, при якому діти вивчають дисципліни на прикладі конкретних кейсів, вже давно відомий в педагогіці, але поки застосовується рідко. Маск вважає, що необхідність змін вже назріла. Він вважає, що проектування супутників та двигунів дасть достатньо уявлення про математику і фізику, а вміння користуватися гайковим ключем і викруткою матиме практичну користь.

Такий підхід має допомогти закріпити знання та зв'язати їх з реальним життям.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...