Їй всього три: Юна художниця з Вінниці потрапила до Книги рекордів України (фото)

Дівчинка дійсно являється найменшою художницею України, яка малює в стилі реалізм.

9 квітня у Вінниці відкрилася персональна виставка картин 3-річної Анастасії Барчишеної. На захід завітав представник національного проекту «Книги рекордів України» Олексій Некрасов, повідомляють Патріоти України з посиланням на Вінниця.info.

Він зафіксував, що дівчинка дійсно являється найменшою художницею України, яка малює в стилі реалізм та вручив їй підтверджуючий диплом.

Вінничанка почала малювати з двох років. У трирічному віці вже створила 14 картин різних розмірів акриловими та олійними фарбами.


Мати дівчинки Анна Барчишена художниця, має власну художню школу, тому донька часто там проводить час. Вона зауважує, що Анастасія усі картин пише сама, без сторонньої допомоги.

«Коли вперше Настя намалювала картину, я вирішила купити їй набір з фарбами і всі матеріали. Але я їй не допомагаю створювати нові картини, це категорично. Вона почала бачити так кольори, як не бачать навіть старші діти, в тому її і особливість. Настя малює на рівні дітей, яким 6-8 років.

На створення однієї картини в неї йде близько двох годин, але коли дочка бере у руку кісточку, то малює все за раз», - розповідає мама юної художниці.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...