"Є щось важливіше, ніж багатство": У мережі пригадали останні слова Стіва Джобса

Останні слова засновника компанії Apple, геніального інженера і винахідника..

Стів Джобс: "Смерть - це, напевно, найкращий винахід Життя"Стів Джобс - людина, яку багато хто називає генієм. Засновник компанії Apple, і один з батьків сучасної електронної індустрії. На жаль, він загинув у віці 56 років, в 2011 році. Але, за свою, досить велику і яскраву кар'єру, він зумів створити кілька дивовижних речей для того часу. Засновник і голова ради директорів корпорації Apple Стів Джобс помер на 57-му році життя від раку підшлункової залози.

Патріоти України пропонують до уваги читачів останні у житті Стіва слова.

Пропоную згадати останні слова Стіва Джобса (засновника компанії Apple).

«Я дістався вершин. В очах інших моє життя стало символом успіху.

Одначе, окрім роботи, в моєму житті було мало радості.

Зрештою, моє багатство – це не більше, ніж факт, до якого я вже звик.

Нині я лежу на лікарняному ліжку і, згадуючи все своє життя, розумію, що всі похвали і багатство, якими я пишався, стали чимось незначним в передчутті неминучої смерті.

У темряві, коли дивлюсь на зелений вогник апарату штучного дихання і чую всі звуки механіки, я відчуваю подих смерті, що наближається.

Тільки тепер, коли у мене вдосталь грошей, я розумію, що ми мусимо йти до інших цілей, не пов’язаних з багатством.

Мусить бути щось важливіше!

Наприклад, любов, мистецтво, мрії дитинства.

Постійна гонитва за поживою перетворює людину на маріонетку.

Це сталося зі мною.

Бог наділив нас почуттями аби ми могли розповісти про свою любов до близьких.

Багатство, яке у мене є, я не можу взяти з собою.

Все, що я заберу – це лише спогади, пов’язані з любов’ю. Ось справжнє багатство, яке мусить бути з вами, супроводжувати вас, надавати вам сили йти далі.

Любов здатна долати величезні відстані. У життя немає меж. Досягайте височин, які ви б хотіли здолати. Йдіть туди, куди кличе серце. Це все у ваших руках.

Маючи гроші, ви можете найняти купу людей, котрі возитимуть вас, робитимуть щось в хаті чи на службі. Але ніхто не візьме вашу хворобу на себе.

Матеріальні речі, котрих ми не маємо, можна набути, заробити, відшукати. Але є одна річ, яку ніколи не знайдеш, якщо ти її загубив. Це життя.

Неважливо, скільки вам нині років і чого ви досягли. У нас у всіх настане день, коли завіси опустяться…

Ваші скарби – це любов до родини, коханих, близьких друзів.

Бережіть себе. Піклуйтесь про інших».

""Ніхто не хоче вмирати. Навіть той, хто прагне на небеса, не хоче померти, щоб туди дістатися. У той же час, смерть для всіх нас – кінцева зупинка. Ніхто поки її не уникнув. Так воно і повинно бути, бо смерть – кращий винахід життя. Смерть – причина змін, що очищає старе, щоб торувати шлях новому... Не витрачайте відпущений вам час на те, щоб жити чужим життям... майте сміливість прислухатися до серця й інтуїції. Якимось чином вони знають, ким ви хочете стати. Все інше вторинне", - сказав Стів Джобс у своїй знаменитій промові в Стенфорді в 2005 році.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...