"Яндекс" щось знає?: "Яндекс.Карти" стерли російський Сахалін після запуску ракети КНДР (скріншот)

В Росії сервіс "Яндекс.Карти" не відображає острів Сахалін.

Як повідомляє «РИА Новости», причина збою поки неясна, при цьому його поява співпала з запуском КНДР ракети до сусіднього з Сахаліном японського острова Хоккайдо.

Острів відображається на карті на максимальному віддаленні (3000 км), зникає при збільшенні карти (масштаби 1000 км, 600 км і 200 км) і знову з'являється при подальшому наближенні.

Збій спостерігається на карті-схемі, при цьому на супутниковій і гібридній картах несправностей немає, зазначає видання. Баг спостерігається в веб-версії сервісу в різних браузерах, а також в мобільних додатках для iOS і Android. Проблема була помічена близько 2:00 мск (час за Києвом співпадає) в ніч на вівторок і була присутня через півтори години.

Острів зникає при збільшенні карти / скріншот Рен ТВ

УНІАН



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...