"Якщо це "все" сподобається комусь сильнішому": Успішний бізнес в РФ можуть забрати в будь-який момент,- російські економісти

В Росії немає ніяких інстанцій, які б захищали людину та її бізнес. Правоохоронці і судді – такі ж учасники поділів, як і всі інші.

Олександр Палій: російські економісти підтверджують, що успішний бізнес в Росії можуть забрати в будь-який моментВідомий український історик і політичний оглядач Олександр Палій на своїй сторінці в соцмережі Facebook пише про те, що один російський економічний оглядач вичерпно и лаконічно розповів про російську економіку, зазначивши, що все, що знаходиться у людини у володінні, будь вона бідною або багатою, в будь-який момент може бути вилучено, якщо це «все» сподобається комусь сильнішому. В Росії немає ніяких інстанцій, які б захищали людину та її бізнес. Правоохоронці і судді – такі ж учасники поділів, як і всі інші.

Як пише експерт, якщо хтось вирішить вкладати інвестиції в який-небудь домашній бізнес, то він точно має знати, що, якщо справа піде успішно, то такий бізнес в Росії через пару років відберуть – і спасибі, якщо ще не посадять?

Інвестиції в Росії можливі або державні, тобто малоефективні, або захищені, точніше сказати добре «кришовані», тобто наскрізь корупційні, які експлуатують свій монопольний статус і тому теж неефективні. Зростання, що генерується подібними інвестиціями, буде таким, яким і було до цих пір – одно-двохвідсотковим. Стагнація – вираз його суті, розповів експерт.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...