Які ризики може принести візовий режим з Росією

Введення візового режиму з Російською Федерацією несе в собі ризики, які необхідно враховувати.

Заместитель главы МИД Украины по вопросам европейской интеграции Елена Зеркаль сообщила, что введение визового режима с Российской Федерацией несет в себе риски, которые необходимо учитывать.

Соответствующее заявление она сделала в эфире "5 канала".

"Я вообще не поклонник введения визового режима, учитывая то, что мы усложняем жизнь украинцам (...) - и тем, кто в Крыму, и тем, кто на заработках в Тюмени, и вообще создаем немного негативный фон для тех людей, которые живут около границы с Россией и привыкли ездить к родственникам", – отметила Зеркаль.

По ее словам, решение о введении визового режима с РФ – политическое, поэтому МИД будет выполнять его "тем способом, который будет наиболее пригодным".

"Если речь идет о введении визового режима из соображений безопасности, то уже есть все рычаги", – резюмировала Зеркаль.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...