Якась дикість: Жахи освіти в "ЛНР" шокували мережу

На дітях хочуть випробувати навчання у русі.

Фото: сепаратистський сайт Луганський інформаційний центр

Окупанти в "ЛНР" вирішили перевести дітей на нову методику навчання - малюки будуть по черзі стояти за конторками і писати пір'яними ручками, повідомляють Патріоти України з посиланням на сепаратистський сайт Луганський інформаційний центр.

Фото: сепаратистський сайт Луганський інформаційний центр

Так на дітях хочуть випробувати навчання у русі. "Одна з основних технологій, запропонованих професором Базарним, зміна динамічних поз на протязі всього уроку. Як це відбувається? На звичайному столі встановлюється конторка, один учень сидить, а інший стоїть. У класі працює таймер, через кожні 15 хвилин він подає сигнал, всі діти піднімаються. По кутах класу розташовані миготливі ліхтарики, діти дивляться на кожен по черзі, крутять головою", - повідомив директор однієї зі шкіл.

"На стелі теж розміщений тренажер - різнокольорові смуги. Діти піднімають голови, водять очима, рухають шиєю, фокусують увагу на цих смугах. У них відбувається розслаблення очного м'язу і одночасно - рухова активність. А потім діти міняються місцями. Той, хто сидів - стоїть, і навпаки", - додав він.

Також діти вчитимуться писати пір'яними ручками з чорнильницями.

"Згідно з методикою Базарного, рука - свого роду стрілка нашого організму, яка показує, чи все нормально в головному мозку. Професор зауважив, що, коли ми пишемо кульковою ручкою, кулька так швидко рухається, що ми не встигаємо створювати образи. А мислення повинно бути образним. Тому зараз наші першокласники пишуть олівцями, а потім будуть писати тим, що писали наші предки - пір'яними ручками", - повідомив директор.

За його словами, це дозволяє, не поспішаючи, "виводити букви в такт диханню".

"А в старших класах будуть наливні ручки з картриджами", - додав глава школи.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...