Як врятуватися від спеки вдома і на роботі, - лайфхак (відео)

У серпні синоптики обіцяють в Україні спеку та зливи, як у тропіках.

Висока температура повітря є великим стресом для організму людини. Тому пропонуємо кілька простих порад, як врятуватися від спеки, інформують Патріоти України.

Медики радять пити якомога більше води – бажано в 2 рази більше, ніж зазвичай. Слід виключити з раціону каву, алкоголь та солодкі газовані напої. Вони збільшують і без того велике навантаження на серце.

У спеку варто їсти більше зелені, овочів, фруктів, ягід. Бажано не вживати смажену, жирну та солону їжу, при перетравленні вона піднімає температуру тіла.

Одяг краще вибрати світлий, з бавовни, льону чи шовку. Також експерти радять мінімізувати використання косметики та парфумів. В приміщенні від спеки допоможуть рослини, адже вони зволожують повітря.

Якщо ви не можете заснути через спеку, допоможе простий лайфхак. Необхідно охолодити постільну білизну з натуральної тканини у морозилці.

Джерело: 1+1
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...