Як Вінні Пух: У Львові злочинець застряг на місці злочину через зайву вагу (фото)

Патрульні зізнаються: Такого ще не бачили. Злочинець стогнав та просив про допомогу.

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на Патрульну поліцію Львова, у Львові грабіжник-невдаха застряг у вентиляційному вікні.

Вночі двоє зловмисників проникли до підвалу одного з житлових будинків міста, однак втекти їм завадило вентиляційне вікно.

Спершу мешканці будинку почули сильний грюкіт та викликали поліцію. Патрульні зізнаються: Такого ще не бачили. Злочинець стогнав та просив про допомогу, він намагався пролісти крізь вентиляцію, але через зайву вагу застряг в отворі.

"Коли ми дивились з підвалу, то бачили лише його ноги, а вийшовши на вулицю, ми намагались його витягти, але побачили, що в нього на руках є шланг. Як нам потім пояснили мешканці, вони зв'язали грабіжника, щоб він не зміг втекти від нас", – розповів інспектор патрульної поліції Володимир Антонів.

Ще одного зловмисника помітили у самому підвалі, він вже мав напоготові напаковану торбу з кабелями та будівельними електроінструментами.

"Яким би худим він не був, не проліз би туди. Можливо, це від страху, але чомусь він не боявся лізти в підвал", – розповіла мешканка будинку Наталія Грицак.

Власник підвалу написав заяву про крадіжку, правоохоронці відкрили кримінальне провадження і з'ясували: обидва зловмисники раніше вже мали судимості. Тепер їм загрожує по п'ять років за ґратами.

Джерело: Depo.Львів

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...