Як Україна може зробити Путіну боляче, - британський політолог

Режим Путіна, який перебуває під серйозним тиском санкцій, може серйозно похитнутись, вважає політолог.

Ендрю Вілсон / Фото: ukrainianoxford.orgПро це розповів британський політолог, професор українських студій Університетського коледжу Лондона Ендрю Вілсон в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

"Відновлення Росії слабке. Воно навіть не настільки вражаюче, як слабке одужання зразка 2010-2011 років. Головне - не вийде здійснити все, що повинен зробити Путін: задовольняти еліти, купити народну підтримку, підтримувати нарощування військових сил, заплатити за Чемпіонат світу [по футболу] в наступному році - всього цього дійсно забагато при наявних у Росії ресурсах і дуже слабкому економічному зростанні", - розповів він.

Ще одним ударом по стабільності російського режиму, вважає Вілсон, може стати економічне зростання в Україні.

"Якщо Україна наступні шість місяців буде показувати хороші показники зростання і її економіка буде рости трохи швидше, ніж російська на момент березневих виборів, політично для Путіна це буде дуже погано. Це буде парадокс, який Путіну зовсім не сподобається", - зазначив він.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...