Як це по-одеськи: Нічого не вкрали, але зламали три ноги на двох

Карма, як виявилося, може спрацювати зовсім несподіваним чином. Хоча, якщо справа відбувається в Одесі, то курйози просто-таки необхідні.

Кража по-одесски: ничего не украли, но сломали три ноги на двоихСусід пограбованого погнався за грабіжником і пошкодив ногу, але зловмисникові пощастило ще менше, але ж це - Одеса, інформують Патріоти України.

Місцевий житель Леонід Іванішко на сторінці у Facebook розповів, що йшов із сином до магазину, але раптом почув крик "Допоможіть".

"Пройшовши Торгову, почули прохання допомоги, озирнувшись, побачили, як через дорогу перебігає людина і стрімко віддаляється у бік Водного інституту. З місця якого він тікав, долинало "допоможіть", - написав він.

"Допоможіть!" В Одесі батько і син впіймали злодія-втікачаЗа словами Леоніда, вони вирішили прискориться у бік втікача. "У парку побачили, як молодий чоловік присів на пам'ятник і дихав важко. Підійшовши до нього, він почав тікати, на прохання зупиниться він не реагував і продовжив тікати. На крик до нас приєдналися ще люди і мені вдалося затримати його на Дідріхсона, 3. Дуже хотів нам пояснити, що він проходив повз, а капці з телефоном згубив із переляку", - додав чоловік.

"Допоможіть!" В Одесі батько і син впіймали злодія-Ð²Ñ‚Ñ–ÐºÐ°Ñ‡Ð°Пізніше стало відомо, що особа ромської національності наштовхнулася на господаря квартири біля порога. Господар намагався його затримати, але не зміг. Коли він вибіг на вулицю, його також хотів затримати сусід, але злодій зламав йому ногу.

"Допоможіть!" В Одесі батько і син впіймали злодія-втікача
"Допоможіть!" В Одесі батько і син впіймали злодія-втікача

"Після серцевого нападу ром вирішив втекти вкотре від нас і, перестрибнувши через огорожу, зламав зі зміщенням собі ногу. Не порушуйте закон, карма вона така - наздожене і віддячить", - наголосив Леонід.

"Допоможіть!" В Одесі батько і син впіймали злодія-втікача

У мережі з'явилися пости подяки небайдужим жителям.

"Хочу особисто подякувати активному громадянину Одеси Леоніду Іванішку, його сміливому сину, охоронному агентству "Центр" і небайдужим громадянам за впіймання злочинця, який намагався вчинити квартирну крадіжку, завдав тілесних ушкоджень власнику приміщення і намагався, чинивши опір, втекти з місця події. Молодці", - написав Руслан Форостяк.

"Допоможіть!" В Одесі батько і син впіймали злодія-втікача

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...