Як суддя Вовк пройшов до Верховного Суду, маючи колекцію годинників та зв’язки з Ківаловим

За результатами повної перевірки декларації Павла Вовка, якого НАБУ підозрює у незаконному збагаченні, Нацагентство з питань запобігання корупції порушень не виявило.

Фото з вільних джерел

Про це у НАЗК відповіли на запит члена Громадської ради доброчесності Романа Маселка, мовляв у декларації голови окружного адмінсуду немає ані адміністративних, ані кримінальних правопорушень, повідомляють Патріоти України.

Водночас, Національне антикорупційне бюро має відкриті провадження щодо судді за 2 статтями – незаконне збагачення та декларування неправдивої інформації (повний документ рішення дивіться тут).

Раніше Павло Вовк переконував журналістів програми "Наші гроші з Денисом Бігусом", що живе у задекларованій квартирі в Києві. Проте, під час старту обшуків в травні 2017, співробітники Бюро застали суддю разом з екс-дружиною вранці у заміському будинку.

За свідченнями Вовка, він розлучився із дружиною у 2011 році. Однак, на початку 2017 року сусіди підтверджували журналістам Bihus.info, що суддя Павло Вовк користується будинком, записаним на колишню дружину. У декларації Павла Вовка маєток не зазначений навіть на правах користування.

Згідно з витягом з Держреєстру нерухомості, Світлана Вовк придбала будинок і землю у Віті-Поштовій у жовтні 2016 року. На момент обшуків на цій землі йшло будівництво ще одного будинку.

Обшуки

Як раніше стало відомо, Павло Вовк успішно пройшов співбесіду як кандидат до Верховного Суду. У комісії не виникло заперечень щодо кандидатури Вовка попри колекцію годинників судді, 33 вильоти за кордон упродовж 3 років та зв’язки з Сергієм Ківаловим і Олександром Грановським.

Під час співбесіди Вовк переконував, що живе на заощадження.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...