Як Росія оскандалилася з медаллю "За повернення Криму" і показала реальний час підготовки вторгнення Росії в Україну

Росія оскандалилася з цією медаллю, оскільки вказала на ній строк проведення операції з 20.02.2014 по 18.03.2014 року. Офіційна дата початку «повернення Криму» не відповідає словам глави РФ про те, що Росія не готувалася до вторгнення.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на видання "Хвиля".

Згідно заяви Президента Росії, керівництво Російської Федерації не готувалося до приєднання Криму, і дане рішення було прийнято тільки після отримання даних про настрої місцевих жителів після "повалення в Києві законного Президента України Януковича" (22 січня). У той же час, дії підлеглого Володимира Путіна - Міністра оборони Сергія Шойгу дезавуюють слова патрона.

Всьому виною маніакальна жадоба нагород. За час перебування Сергій Шойгу в міністерстві він заснував 30 з 60 наявних відомчих медалей.

Так, 21 березня 2014 року наказом Міністра оборони Російської Федерації № 160 (слідом за підписанням 18 березня 2014 року Президентом Росії Володимиром Путіним указу про включення до складу Російської Федерації, за підсумками референдуму, Республіки Крим і Севастополя) була заснована відомча нагорода Міністерства оборони медаль « за повернення Криму ».

Перші медалі були вручені 24 березня 2014 року. Нагороди з рук Міністра оборони Сергія Шойгу отримали співробітники і військовослужбовці спецпідрозділу «Беркут», російські морські піхотинці, офіцери з командування Чорноморського флоту ВМФ Росії і глава уряду Республіки Крим Сергій Аксьонов.

На медалі викарбувані дати проведення операції по поверненню Криму 20 лютого - 18 березня 2014 року.

З позиції міжнародного права початок операції РФ у Криму 20 лютого, коли в Україні чинним президентом України був Віктор Янукович є Анекс! Причому главою української держави він був не "формальним", як зараз, коли він відсиджується в Росії, а цілком офіційним і визнаним у всьому світі. Адже тільки на наступний день, 21 лютого, в присутності міністрів закордонних справ Німеччини, Польщі, представника зовнішньополітичного відомства Німеччини та спеціального посланника президента Росії Володимира Лукіна Віктор Янукович підписав з лідерами Об'єднаної опозиції угоду про врегулювання політичної кризи в державі. При цьому Янукович продовжував в той момент залишатися чинним президентом.

Слід зазначити, що згідно з інформацією російських ЗМІ до виконання термінового замовлення Міністерства оборони з виготовлення 25 тисяч медалей «За повернення Криму» на конкурсній основі залучалися ТОВ «Завод МОСШТАМП», ЗАТ Митіщинській Завод «Військовий знак» і ТОВ «Російська стрічка». Те-є, дані підприємства зуміли за ТРИ ДНІ розробити і виготовити медаль (заснована 21.03.2014 - перше вручення 24.03.2014).

І знову брехня! Згідно Стаття 21 Федерального закону РФ № 94-ФЗ від 21 липня 2005 року «Про розміщення замовлень на поставки товарів, виконання робіт, надання послуг для державних і муніципальних потреб», повідомлення про проведення відкритого конкурсу розміщується замовником, уповноваженим органом, спеціалізованою організацією на офіційному сайті не менше ніж за тридцять днів до дня розкриття конвертів із заявками на участь у конкурсі та відкриття доступу до поданих у формі електронних документів заявками на участь в конкурсі.

Вивчивши проведені в цей період МО РФ конкурси з виготовлення геральдичної продукції, з'ясувалося, що тільки ТОВ «Завод МОСШТАМП» ставав переможцем і уклав з російським оборонним відомством наступні договір а:

- Державний контракт № 59 / ЕА / 2014 / ДРГЗ на поставку геральдичної продукції для потреб МО РФ в 2014 р від 31.01.2014 р
Додаткова угода № 59 / ЕА / 2014 / ДРГЗ-1 до Державного контракту № 59 / ЕА / 2014 / ДРГЗ на поставку геральдичної продукції для потреб МО РФ в 2014 р від 30.04.2014 р ( поставка металевих знаків і копій знаків (емблем). Дата публікації: 30.12.2013, дата закінчення подачі заявки: 15.01.2014) (перша публікація - 6.12.13г.) ;

- Государственный контракт № 12/ЭА/2014/ДРГЗ на поставку геральдической продукции для нужд МО РФ в 2014 г. от 13.01.2014 г. ( поставка медалей в подарочной упаковке с бланками удостоверений . Дата публикации: 17.12.2013, дата окончания подачи заявки: 25.01.2014 , открытый аукцион:30. 12.2013г. ).

Других заказов на изготовление геральдической продукции для нужд МО РФ , да еще в подарочной упаковке ( обратите внимание на фото ), до апреля 2014 года не было!!!

Відносно участі у виконанні замовлення з виготовлення медалі ЗАТ Митіщинській Завод «Військовий знак» фейк про метам і любителям «Русского мира» пропоную уважно ознайомитися на сайті підприємства з оголошенням про умови та строки виконання замовлення: Замовлення виконується за 21 робочий день після часткової або повної передоплати.

Як то кажуть, картина маслом.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...