Як "ПриватБанк" зробив з мене "цапа-відбувайла", - журналіст

Юрій Луканов на своїй сторінці у Facebook розповів свою історію відносин з "Приватбанком".

Журналіст Юрій Луканов на своїй сторінці у Facebook розповів свою історію відносин з "Приватбанком". Далі - слова автора, лексику збережено.

Настала і моя черга сказати дещо ласкаве про ПриватБанк Заблокували мені рахунок. Я почав розбиратися і з'ясував наступне.

Минулого тижня заталефонувала мені дівчинка звідти і запропонувала відкрити мобільний депозитний рахунок. Себто грошима я можу користуватися, але проценти капатимуть в залежності від наявної суми. Нормально. Зручна річ. Я зробив пару кліків у Приват 24 і відкрив такий рахунок.

І ось треба мені зняти готівку з банкомату. Я вставляю картку , яка прив'язана до рахунку, виявляється, що на ній 00. Я ошизіваю від такого повороту і починаю телефонувати до банку. Виявляється, цей рахунок треба реєструвати у податковій. а вона цього не робить,бо чомусь не бачить мого рахунку. І любий Приватбанк не знахолдить нічого кращого як заблокувати мені можливість руху коштів.

Себто у них там щось з податкововю не складається, а я стаю козлом відпущення. Мало того!!! Щоб мій рахунок розблокували я сам!!!!! повинен зв'язуватися з податкововю і вирішувати проблеми, про які я ні сном ні духом. При цьому розірвати той депозитний рахунок я не можу саме через те, що податкова його не бачить.

Я можу зрозуміти технічні проблеми. Можу зрозумти логістичні проблеми. Навіть пробачити можу. Але це до логістики і до техніки не має відношення. Це ціла філософія, коли банк за якісь свої негаразди робить відповідальним клієнта.

І от що з цим робити? Там же не мільйони лежать. Тому до суду не підеш - це не рентабельно. Інший банку шукати?

PS: Мало того, нові кошти, які надходять, після цієї укладеної з банком угоди, автоматично потрапляють на той рахунок і я й ними не можу користуватися.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...