Як нардеп «забув» про свою чотиримільйонну прогулянку на яхті вздовж Лазурного узбережжя (відео)

Виборці округу, в якому балотувався нардеп не бачать будь-якої допомоги чи підтримки від свого обранця, а деякі навіть не знають хто у них депутат, оскільки ніякої роботи від нього практично не помітно.

Олександр Третьяков за чотири терміни своєї депутатської каденції зміг настільки збільшити свої доходи і доходи своєї родини, що вільно дозволяє собі яхтові прогулянки вартістю 135 тисяч євро

Заступник голови фракції БПП в парламенті Олександр Третьяков за чотири терміну своєї депутатської каденції зміг настільки збільшити свої доходи і доходи своєї родини, що вільно дозволяє собі яхтові прогулянки вартістю 135 тисяч євро (майже 4 млн. Грн).

Народний депутат України, Голова Комітету Верховної Ради з питань ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичних дій і людей з інвалідністю, а також заступник голови фракції БПП в парламенті Олександр Третьяков за чотири терміну своєї депутатської каденції зміг настільки збільшити свої доходи і доходи своєї родини, що вільно дозволяє собі яхтові прогулянки вартістю 135 тисяч євро (майже 4 млн. грн).

Про це йдеться в розслідуванні, проведеному Інтернет ТБ «Голос народу».

Відповідаючи на питання журналіста «Голосу народу» про віп-відпочинку, Третьяков спершу спробував зробити вигляд, що «забув» про свою чотиримільйонної прогулянці на яхті вздовж Лазурного узбережжя, але потім був змушений визнати, що оплатив її через туристичну фірму.

У той же час, відзначають журналісти ТВ, виборці округу, в якому балотувався Третьяков, в основному не бачать будь-якої допомоги чи підтримки від свого обранця, а деякі навіть не знають хто у них депутат, оскільки ніякої роботи від нього практично не помітно.

Зате, як випливає з сюжету, на допомогу Третьякова можуть розраховувати обвинувачені в корупції чиновники. Так, саме Олександр Третьяков був одним з тих нардепів, які прибули на судове засідання, де розглядалася справа Романа Насірова, щоб своїм авторитетом «допомогти» суду прийняти рішення в інтересах відстороненого від посади глави ДФС.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...