Як на Київщині кум кума на полюванні застрілив

Нічне незаконне полювання двох нетверезих кумів закінчилося смертю одного з них через вогнепальне поранення в живіт.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Зазначається, що 32-річний стрілок, поранивши свого 34-річного кума, вирішив не викликати швидку допомогу, а спочатку відвезти його додому. З цієї причини потерпілого не встигли врятувати і він помер дорогою до медзакладу.

Фото: прес-служба Національної поліціїФото: прес-служба Національної поліції

За словами, начальника поліції Київської області Дмитра Ценова, загиблий мав документи на рушницю, тоді як його убивця нелегально володів нею.

Винуватець трагічного інциденту, житель Житомирської області, протягом доби намагався обдурити правоохоронців наданням неправдивих показань. Зокрема, він запевняв, що не брав участі в полюванні і лише чекав свого кума в машині. Пізніше він нібито почув постріл і відправився на пошуки пораненого чоловіка. Однак під час допиту на детекторі брехні чоловік зізнався, що ненавмисно застрелив одного.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...