Як британський письменник допоміг написати сину есе і той отримав "трійку"

Молодшому синові письменника потрібно було написати свої роздуми над романом батька.

Екранізація фільму "Непохитне кохання" (2004) за книгою Ієна Мак'юена

Відомий британський письменник і лауреат Букерівської премії Ієн Мак'юен поділився історією, як одного разу допоміг синові написати есе за його романом "Непохитне кохання" ("Enduring Love"), але в результаті хлопець отримав "трійку". Про це повідомляють у The Daily Mail, повідомляють Патріоти України.

Курйозна історія трапилась декілька років тому, коли молодшому синову потрібно було написати свої роздуми над романом батька "Непохитне кохання" 1997 року, який вже давно входить в частину англійської навчального плану.

Відомий британський письменник і лауреат Букерівської премії Ієн Мак'юен

"Його змусили прочитати книгу свого батька – уявіть собі. Бідний хлопець! Зізнаюся, я дав йому книгу і розповів, що йому слід враховувати. Я не читав його есе, але виявилося, що вчитель принципово не згоден з тим, що там сказано",– зізнався Мак’юен, додавши, що син отрима "З+".

Зробивши паузу, він продовжив:

"Насправді, ця історія була б набагато кращою, якби я сказав, що він отримав "D"".

Варто додати, що у 2008 році журнал The Times включив Мак'юена в список "п'ятдесяти найвидатніших британських письменників в період з 1945 року". Сам автор написав більше 20 романів, дитячих книг та сценаріїв. Його найкращими романами вважають такі зразки як "Амстердам", "Спокута", "Субота" і "На березі", екранізація якого вийде 18 травня цього року. Окрім цього, за сюжетом 7 його книг відбулось ще декілька екранізацій.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...