"Благородна мадама": У Франції підтвердили інформацію щодо вілли екс-дружини Путіна

Колишню дружину президента РФ Людмилу разом зі своїм чоловіком Артуром Очеретним часто бачать на прогулянці, де подружжя придбало віллу на березі океану.

Артур Очеретний і Людмила Путіна

Мер курортного міста Біарріц на півдні Франції підтвердив, що колишня дружина президента Росії Володимира Путіна Людмила разом зі своїм чоловіком Артуром Очеретним придбала віллу на березі океану.

Про це розповів заступник мера міста Джоселін Кастаньєд, пише "Дождь" із посиланням на журнал Time.

За його словами, є ще один будинок, який належить передбачуваному зятю Путіна Кирилу Шамалову. Будинок купили в 2012 році.

Представник місцевої влади наголосив, що люди часто бачать згадуваних покупців на прогулянці.

Почесний консул Росії в місті Олександр де Міллер де Ла Серда розповів, що екс-дружина Путіна майже щороку приїжджала в Біарріц "на води", - як до, так і після розлучення. Але, наголосив консул, раніше вона зупинялася у готелі Miramar або в будинку, який "належить нашому спільному другові з петербурзького кола Путіна".

Також видання пише, що місто Біарріц для сім'ї Путіна має особливе значення. Саме тут влітку 1999 року Путін відпочивав, коли дізнався, що президент Борис Єльцин вибрав його своїм наступником.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...