Гроза українських водіїв: Зірка YouTube асфальтоукладниця Катя підкорює Польщу (відео)

Асфальтоукладниця Катя. Жінка, яку водії бояться більше, ніж колись інспекторів старої ДАІ.

Ця жінка свого часу влаштувала справжній фурор на дорогах – її боялися не тільки колеги, а й самі водії. Асфальтоукладниця Катя навіть не підозрювала, що її відверте зізнання на камеру спровокує такий шквал обговорень, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Знай.ua".

З часом вона стала зіркою мережі: ролики за її участю, з цензурою і без неї переглядали мабуть частіше, ніж новий сезон популярних серіалів.

Нічого особливо на камеру жінка не сказала, просто "рубонула правду" про стан наших доріг. Коли власники авто, що проїжджали поруч, коментували якість її роботи, Катя не розгубилася жодного разу:

"Коли у мене хороший настрій, можу дати шанс їм попрацювати", - жартувала вона.

Нещодавно людина такої нелегкої професії опинилася за кордоном, щоб порівняти стан автошляхів у сусідній Польщі та Україні. Реакція Каті на побачене здивувала: вона почала фотографувати свіжий асфальт та техніку на телефон, захоплено спостерігала, що на дорогах немає жодної ями.

Увага! Ролик містить ненормативну лексику


Справді, дороги поляки завжди роблять на совість і служать вони не рік, як планують в "Укравтодорі", а набагато довше. Головним чином тому, що виділені кошти використовуються за призначенням.

На таких працівниць, як ця асфальтоукладниця, звертають увагу тільки після розголосу у ЗМІ. Місцева влада її почула як тільки ролики почали набирати популярності – Каті виділили квартиру і нібито в регіоні, на який вона скаржилася, ситуація покращилася. Проте жінка більше не хоче працювати у державній компанії, отримала пропозицію від приватних осіб і погодилася.

Подібних нарікань на стан доріг від тих, хто їх робить, можна почути безліч. Хоча водії нерідко дорікають саме цим людям – мовляв, можуть покласти пару сантиметрів асфальту, а гроші за решту собі у кишеню. Втім існує й інша сторона медалі. Якщо матеріалу не вистачає, то латають ями, що називається, підручними засобами: змішують пісок, бруд і те,що лишилось від привезеного.

І це при тому, що цього року на українські дороги виділили рекордну суму коштів.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...