"Гралася щічками": У Чернівцях батьки заступилися за педагога, яка била дитину по обличчю (відео)

Жінка била і інших малюків, "а потім говорила, що вона так грає з їх щічками". Батьки вірять, що подібне не повториться.

Батьки одинадцяти дітей підписали звернення на ім’я начальника міського управління освіти із проханням не звільняти педагога ДНЗ №45, яка вдарила хлопчика по обличчю. Про це під час засідання виконкому заявив батько дівчинки, котра відвідує групу цієї виховательки.

– Лариса Михайлівна – дуже досвідчений педагог, у неї 26 років стажу бездоганного. У нас діти її так люблять. Дитина пішла у туалет, і 40 хвилин її не було. Вона почала переживати, а коли прибігла в групу, то вже не знала, цілувати його чи бити. А няня у цей момент почала знімати. Можливо, вона навіть навмисне утримувала дитину в групі, уже підготувала телефон для зйомки, – заявив чоловік.

– Тобто ви хочете сказати, що одинадцятеро батьків із шістнадцяти, що відвідують групу, підписалися на підтримку вихователя, який б’є дітей? – перепитала член виконкому Антоніна Бабюк, на що чоловік відповів ствердно.

«Просимо повернути вихователя у свою групу, бо її вже й так достатньо покарано, вихователь визнає свою вину. Довіряємо їй своїх дітей та віримо, що у подальшому такого не трапиться», – ідеться у зверненні.

Відео інцинденту оприлюднив на своєму YouTube-каналі користувач із ніком man weisst wer.

За даними автора відео, інцидент стався у садочку №45, а побиття зафільмувала нянечка перед звільненням.

Як видно на відео, після ляпасу та зауваження щодо туалету жінка вигнала дитину з-за стола зі словами "Пішов геть, доки ще не отримав".

Пізніше заступник начальника управління освіти міської ради Ніна Вітковська заявила, що виховательці оголосили догану та звільнили її з посади.

"Під час проведеного розслідування взято пояснення в.о. завідувача ДНЗ, вихователя, проведено зустріч адміністрації дошкільного закладу з батьками дитини. За результатами розслідування за неналежне виконання посадових обов'язків, недотримання правил педагогічної етики вихователю оголошено догану", - цитує її прес-служба Чернівецької міськради.

Своєю чергою автор відео запевнив у коментарях на каналі YouTube, що зборів з батьками не було.

Водночас мер Олексій Каспрук заявив, що рішення вже ухвалено і виховательку буде звільнено.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...