Головне - мотивація: Промоутер розповів, коли Усик перейде в суперважку вагу

Олександр Красюк розповів про плани Олександра Усика.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на видання "Xsport".

Як інформує Xsport, промоутер заявив, що це відбудеться тільки після об'єднання Олександром всіх поясів в крузервейті. В такому випадку українцеві складно вже буде шукати мотивацію у своїй вазі.

"Усик може перейти в суперважку вагу не тільки за умови, що він об'єднає всі пояси в крузервейті. Однак, якщо трапиться так, то з високою часткою ймовірності так і станеться. Адже, якщо людина досягає статусу абсолютного чемпіона світу, то може загубитися мотивація", - сказав Красюк.

Промоутер вважає, що антропометрія не стане перешкодою Усику і навів приклад Евандера Холіфілда, який був чемпіоном в обох вагових категоріях.

"Усик високий і якщо він в житті буде важити 97 кг - це вже достатня вагу. Холіфілд був ростом 190 см і був чемпіоном світу в крузервейті, а потім в хевівейті. Це не стане проблемою для Усика, як я вважаю", - додав промоутер.

Раніше Усик озвучив свої плани на 2018 рік. За словами українця, зараз для нього головне - об'єднання поясів в крузервейті і завоювання трофею Мохаммеда Алі.

Наступний бій Усика відбудеться 27 січня в Ризі. В рамках півфіналу Всесвітньої суперсерії боксу українець зустрінеться з володарем пояса WBC Майрісом Брієдісом. Боксери вже провели першу прес-конференцію і дуель поглядів.

Напередодні Усик повідомив, що мріє перейти в суперважку вагу і провести бій проти Ентоні Джошуа.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...