Гоблін слізно випрошує у Кремля грошей на ремонт доріг окупованого Криму

У бюджеті окупованого півострову недостатньо коштів на ремонт доріг, тому необхідні дотації з російського бюджету, заявив Аксьонов.

Окупаційна влада півострова просить у Росії додаткових коштів на будівництво, реконструкцію та ремонт кримських доріг. У бюджеті окупованого Криму грошей недостатньо. Про це 28 вересня повідомив підконтрольний Кремлю глава уряду півострова Сергій Аксьонов, інформують Патріоти України.

Незаконний "голова уряду" окупованого півострова Сергій Аксьонов зазначив, що щорічна потреба утримання доріг у Криму становить 7,4 мільярда рублів, а дорожній фонд – 2,9 мільярда рублів.

Тобто при нинішньому фінансуванні ми тільки вкладаємося в межі утримання, не кажучи про те, що потрібен ремонт, реконструкція, капітальний ремонт і так далі,
– заявив він.

Аксьонов також наголосив, що на погіршення стану доріг суттєво впливають кліматичні умови на півострові. Так, руйнуванню покриття сприяють численні перепади температур з переходом через точку замерзання в поєднанні з опадами в осінньо-зимовий період.

Напередодні окупаційна влада Криму попросила 140 мільярдів на ремонт доріг в уряду Росії. Тоді Аксьонов заявив, що виділених на ремонт коштів недостатньо.

За інформацією незаконного "голови уряду", у 2018 році з резервного фонду президента Росії виділили 4,5 мільярда рублів (1,8 мільярда гривень) на будівництво, реконструкцію та ремонт кримських доріг. Натомість з бюджету півострова передбачені 2,9 мільярда 1,2 мільярда гривень).

Джерело: Крим.Реалії
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...