З її слів, мед не є шкідливим продуктом, але й не панацея від усіх хвороб. Кілька чайних ложок цього продукту на день доповнять здоровий раціон.
Хоча мед містить дуже малу кількість вітамінів В, С, К та фолієвої кислоти, він є чудовим антисептиком. Його необхідно з'їсти понад 100 г за раз, щоб отримати достатню кількість поживних речовин. Дієтолог розповіла про те, чи можна гріти мед. При нагріванні меду у понад 45 градусів утворюється фермент натуральної діастази, а якщо до 60 градусів і вище – руйнуються вітаміни меду. Тож не варто додавати мед до гарячого чаю – він втратить усі свої корисні властивості.
При нагріванні в меді утворюється проміжний продукт хімічного розкладання цукрів – оксиметилфурфурол, який є в будь-якій випічці, варенні, у печених яблуках. Наразі небезпечний вплив не доведено.
За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...
Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...