Фінал Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS): Мурат Гассієв розповів перед боєм у "рідних стінах", що думає про українця Олександра Усика

Російський власник поясів WBA Super, IBF у важкій вазі Гассієв запевнив, що не відчуває ніякого мандражу перед Усиком.

Російський власник поясів WBA Super, IBF у важкій вазі Мурат Гассієв назвав українського чемпіона світу за версіями WBC, WBO Олександра Усика, з яким битиметься у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS), найсильнішим боксером за всю свою кар'єру, повідомляють Патріоти України.

За словами російського спортсмена, статус фаворита, який має українець, на нього не тисне, адже для нього первинний лише сам факт того, що це його черговий опонент, повідомляє російське видання Спорт-Экспресс. Боксер запевнив, що не відчуває ніякого мандражу перед фаворитами.

Відповідаючи на питання, чи порадить він супернику берегти печінку, важкоатлет зазначив, що бажає здоров'я всім. Також володар поясів WBA Super, IBF додав, що вихід Усика до фіналу довів обґрунтованість його лідерства в рейтингу даної категорії.

"Так що я впевнений, що зараз на мене чекає найсильніший суперник за всю мою кар'єру", - заявив Гассієв.

Фінальний бій WBSS відбудеться 21 липня в Москві. Пізніше стало відомо, що в контракті передбачений реванш, який пройде вже не на території РФ.

Сам Усик відмовлявся битися на території Росії, але пізніше заявив, що для нього немає різниці, де проводити поєдинок, хоча й вважає правильним битися в нейтральній країні.

Тренер Гассієва Абель Санчес висловив упевненість, що його підопічний нокаутує українського чемпіона світу ударом по корпусу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...