Факт про дружину фаворита на виборах у Франції вразив українців

Згідно з попередніми результатами, Макрон є фаворитом першого туру президентських виборів.

Кандидат у президенти Франції Еммануель Макрон виявився одружений на своїй колишній вчительці, яка старша за нього на 20 років.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала політичний оглядач Світлана Кушнір.

Тут є фото цієї пари:

"Ось уявіть, що в 2019 році на пост Президента України балотується 40-річний (!) Франт (!) І в минулому манагер найбільшого зарубіжного інвестбанку, вже десять років як одружений на простій вчительці церковно-приходської школи. Дамі 60! І вона - пенсіонерка! Так, вона зі зморшками, але кандидат заявляє, що щасливий і возиться з траблами її трьох дітей (від першого шлюбу! розлучена!!!!!) і обожнює онуків не своїх дітей... і так, познайомилися вони в... школі, коли йому було 15, а їй ... 35. У мене запитання: Що про цього кандидата буде говорити простий український виборець на кухнях і лавочках всієї країни?", - написала Кушнір.

Зазначимо, що підтвердження цієї інформації є й у відкритих джерелах у мережі

Джерело: "Обозреватель"

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...