Епідемія ожиріння охопила Росію

Експерти заявляють, що ожиріння стало серйозною проблемою для країни.

Захворюваність на ожиріння серед дорослого населення в 2015 році зросла (у порівнянні з 2011 роком) в 2,3 рази, на 2% за цей же період збільшилася захворюваність на цукровий діабет другого типу.

Експерти заявляють, що ожиріння стало серйозною проблемою для країни.

"Це епідемія. З виникненням ожиріння пов'язаний цілий букет захворювань: судинні патології, цукровий діабет, деякі форми онкологічних захворювань, подагра. Все це погіршує якість життя, скорочує його тривалість", - заявив директор Федерального дослідного центру харчування Дмитро Никитюк.

Згідно з даними Росстату, з 2011 по 2015 рік простежується тенденція збільшення числа людей з хворобами ендокринної системи, порушенням обміну речовин і хворобами органів травлення.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...