Експрес-схуднення, або Дива яєчної дієти за тиждень


Яєчна дієта, судячи з відгуків, дозволяє лише за тиждень скинути до 3-4 кілограм зайвої ваги, при цьому не змушуючи страждати від голоду або несмачного меню. Як можна схуднути на яєчній дієті всього за тиждень, інформують Патріоти України.

ЗМІ вже розповідали про довгострокову яєчну дієту, розраховану на 4 тижні, і приводили меню на кожен день. Сьогодні ж поговоримо про більш жорсткий експрес варіант, коли схуднути потрібно терміново та ефективно, наприклад, перед відпусткою, вихідними, святом, пікніком або просто щоб вдягти улюблений літній сарафанчик. Отже, що являє собою яєчна дієта на 7 днів?

Виходячи з назви, яєчна дієта в своє меню включає яйця. Але не круті і не смажені, а зварені некруто. Яйце - просто унікальна і повноцінна їжа для тих, хто сідає на дієту. Крім своєї натуральності, яйця мають багатий склад, в який включені практично всі життєво важливі мікроелементи та амінокислоти, фосфор, калій, марганець, залізо, цинк, а також вітаміни A, В, D, E, K. І для досягнення кращого результату на животі і стегнах в меню яєчної дієти рекомендується чергувати яйця з цитрусовими. Оптимальний варіант - це апельсини.

Така швидкісна яєчна дієта на тиждень має дуже просте і доступне меню. Тобі не доведеться особливо нічого готувати. Досить щодня варити 6 яєць некруто. При цьому не слід видаляти жовток зі свого раціону, харчуючись виключно білком. За один прийом їжі з'їдається одне яйце. Потім не раніше ніж за годину можна з'їсти один апельсин. І так чергувати прийоми їжі протягом усього дня.

Крім того слід пити досить багато рідини. Це може бути чиста некип'ячена вода або зелений чай без цукру. В якості підсолоджувача можна використовувати чайну ложку меду.


Кілька цікавих фактів про яйця
  • Найменше в світі пташине яйце - це яйце колібрі, у найменшого виду колібрі розмір яєчка складає всього 12 мм в діаметрі і важить півграма. Найбільше - у страуса: довжина яйця - 15-21 см, вага - від 1,5 до 2 кг (це приблизно 25-36 курячих яєць за вагою). Шкаралупа страусиних яєць дуже товста - 0,6 см, її колір зазвичай солом'яно-жовтий, рідше темніший або білий. Щоб зварити яйце страуса круто, знадобиться 2 години.
  • У найбільшому курячому яйці знаходилося цілих 5 жовтків, а його обхват по вертикальній лінії був більше 30 сантиметрів.
  • Найбільший омлет, який коли-небудь був приготований на землі, складався з 5000 яєць і вадив майже 600 кг.
  • На поверхні яєчної шкаралупи знаходиться близько 17000 пір, через які циркулює повітря. Саме тому яйця краще зберігати в упаковці, подалі від продуктів харчування з сильним запахом.
  • Найважче куряче яйце, яке коли-небудь вдавалося зареєструвати, важило майже півкіло.
  • Одне куряче яйце за своєю поживністю дорівнює п'яти перепелиним.
  • Чим більше в яйці жовтка по відношенню до білка, тим більш самостійними вилуплюються малята.
  • Курка приносить 250-300 яєць в середньому в рік. Щоб знести одне яйце, їй потрібно 24-26 годин. Через 30 хвилин вона починає знову.
  • Якщо оперення курки біле, то і яйця її будуть білого кольору, а якщо темне - то яйця будуть коричневими. На смак і корисність колір шкаралупи не впливає.
  • У китайській культурі яйце - символ життя. Про оголошенні про народження дитини сім'я забарвлює яйця в червоний колір, колір щастя. Вважається, що це приносить щастя новонародженому.
  • У порівнянні з курячим яйцем качині яйця крупніші, в них більше жиру і більше смаку. Вони добре підходять для випічки і суфле.
  • Щоб зробити небитке яйце, покладіть його в склянку з оцтом. Через 2-3 дні вийміть яйце і спробуйте скинути його для початку з висоти 15 сантиметрів. Яйце не зламається, а підстрибне на столі.
  • Курчата, страусята, каченята і пташенята чайок готові до самостійного життя майже відразу після народження, тому що вони вилуплюються з яєць з великою кількістю жовтка. Пташенятам сов, дятлів, і більшості дрібних співочих птахів, після народження потрібна турбота батьків.
  • Перепели не хворіють на всім відомим сальмонельоз і їхні яйця абсолютно безпечні навіть якщо Ви вживаєте їх сирими.
  • На відміну від курячих , яйця перепелів не викликають ні в кого алергії. Швидше, навіть навпаки, речовини, які в них містяться, виступають одним з компонентів антигістамінних препаратів.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...