Екс-гравець "Портленда" зірка НБА закрив собою дітей від куль

32-річний баскетболіст був поранений біля будинку своєї бабусі, після чого йому надали медичну допомогу. При цьому, Рой здійснив героїчний вчинок, закривши собою дітей, що знаходилися поруч.

Брендона Роя поранили біля будинку бабусі. Фото: photobucket.comЕкс-гравець "Портленда" Брендон Рой потрапив у випадкову перестрілку в Каліфорнії.

32-річний баскетболіст був поранений біля будинку своєї бабусі, після чого йому надали медичну допомогу. При цьому, Рой здійснив героїчний вчинок, закривши собою дітей, що знаходилися поруч.

Повідомляється, що Рой вже повернувся до Вашингтона для подальшого лікування.

Брендон Рой відіграв в НБА шість років, достроково завершивши кар'єру в 2011 році через проблеми з колінами.

На даний момент Рой тренує шкільну команду Нетан Хейл в Сіетлі. Зі школярами спортсмен удостоївся нагороди найкращому тренеру шкільної команди в США, завершивши сезон без жодної поразки (29-0).

Джерело: USA Today

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...